Yritysesittely

Kutitus on lapsekkaan-retrohenkinen ja värikäs, iloisten ihmisten ompelimo sekä verkkokauppa. Verkkokaupan valikoimista löytyy puuleluja, peltiautoja, söpöstely tavaroita lahjaksi ja sisustukseen sekä pirteitä vaatteita ja pipoja niin isoille kuin pienillekin kullannupuille. Kaikkea värikästä ja iloista. Omassa ompelimossa valmistuu trikoopipot koko perheelle sekä paljon muuta kivaa joita puotiin aika ajoin tupsahtelee.

Ompelimossa voit teettää paljon muutakin uniikkia tuotetta. Korjaus ompelulla saat vaatteillesi uuden elämän sekä verhot että sisustustekstiilit valmistuvat vuosien kokemuksella. Laskosverhoista-sisustustyynyihin ja patjanpäällisiin….katso lisää ompelimosta täältä 

Yritys on perustettu vuonna 2011 ja kaiken takana häärii pukuompelijan tutkinnon omaava ja yli 15 vuotta kangaskaupoissa ja ompelimoissa (Eurokangas, Sapluuna, Tmi: Tuula Laine, Leinon Verho) työskennellyt Äiti-ihminen jonka vapaa-aika kuluu perheen parissa, vanhoja huonekaluja entisöiden, menneen ajan aarteita keräillen ja vanhoilla autoilla huristellen. Kesäisin meidät saattaa löytää tapahtumista turkoosin värisen Kleinbussin vm.-74 kanssa.

Facebook sivuilta löydät ilmoitukset sekä uusimmat päivitykset valmistuneista töistäimages


Yhteystiedot:kleinbuss kleinbuss

Kutitus
Kiipuntie 153
31630 Minkiö
Finland
         p. 044 5638 131
email: sini(at)kutituspuoti.fi