Ompelimo Kutitus

Hei, olen kahden lapsen äiti ja yrittäjä keskeltä maalaismaisemaa Jokioisten Kiipulta. Ammatiltani olen pukuompelija ja ommellut lähes koko ikäni.

Ompelimoni palvelee monipuolisesti arki- ja juhlavaatteiden valmistuksessa, korjausompeluissa sekä verho-ja sisustusompeluissa.Saat juuri sinulle suunnitellut, istuvat ja tyylikkäät juhla- ja arkivaatteet mittojesi mukaan tai voit tuoda vaikka lempi mekkosi malliksi.

Verhot sekä muut sisustustekstiilit valmistuvat vuosien kokemuksella, laskosverhoista-sisustustyynyihin ja patjanpäällisiin.

Korjausompeluilla ja muutostöillä saat vaatteillesi uuden elämän. Ompelimossa voit teettää paljon muutakin uniikkia tuotetta.

Voit tuoda mukana omat kankaasi tai valita materiaalit ompelimon valikoimista. Pienten tilojen takia en pysty pitämään suurta valikoimaa mutta hyvien yhteistyökumppaneiden avulla pystyn hankkimaan tarvittavat materiaalit projektiin kuin projektiin.

Valikoimista löytyy laadukkaita ja tyylikkäitä mallihenkareita Paguneten tilauskankaista jotka soveltuvat verhoiksi, tyynyiksi ja muuhun sisustukseen. Hyllystä löytyy myös trikookankaita pakalta joita käytän verkkokaupassa olevien tuotteiden valmistukseen sekä muihin tilaustöihin. Myös itse ompelevat voivat ostaa näitä omaan käyttöönsä verkkokaupan puolelta tai tulla asioimaan suoraan ompelimoon. Tarvittaessa myös neuvon myös materiaali hankinnoissa.

Ompelimo on perustettu vuonna 2011 ja siitä saakka olen toiminut päätoimisena yrittäjänä. Vuonna 2012 avautui verkkokauppa.

Aiemmat työpaikat: Eurokangas, Kangaskauppa Sapluuna, Tmi: Tuula Laine (koulu-ja opiskeluaikoina), Leinon Verho

Oli mielessäsi pieni tai isompi ompeluprojekti joka kaipaa toteutusta ota rohkeasti yhteyttä niin ideoidaan yhdessä lisää.

Asioiminen ompelimossa tapahtuu ajanvarauksella. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla, whatsapilla tai facebookin kautta.

Avoinna :

  • MA – PE klo: 8.15-15.30 sekä sopimuksen mukaan

Yhteystiedot:

Ompelimo Kutitus (kotimme pihapiirissä, punaisessa piharakennuksessa)

Sini Kutila, Kiipuntie 153, 31630 MINKIÖ

Whatsapp ja p. 044 5638 131

email: sini(at)kutituspuoti.fi

Etäisyydet:

Forssa 14km ajoaika n. 10-15 min

Humppila 9km ajoaika n. 10 min

Tammela 24km ajoaika n. 24 min

Ypäjä 18km ajoaika n. 24 min

Urjala 36km ajoaika n. 32 min