Ompelimo Kutitus

Hei, olen kahden lapsen äiti ja yrittäjä keskeltä maalaismaisemaa Jokioisten Kiipulta. Ammatiltani olen pukuompelija. Ompelimoni palvelee monipuolisesti arki- ja juhlavaatteiden valmistuksessa, korjausompeluissa sekä verho-ja sisustusompeluissa. Saat juuri sinulle suunnitellut, istuvat ja tyylikkäät juhlapuvut ja arkivaatteet mittojesi mukaan tai voit tuoda vaikka lempi mekkosi malliksi. Korjausompelulla saat vaatteillesi uuden elämän ja verhot sekä muut sisustustekstiilit valmistuvat vuosien kokemuksella; laskosverhoista-sisustustyynyihin ja patjanpäällisiin. Ompelimossa voit teettää paljon muutakin uniikkia tuotetta.

Voit tuoda mukana omat kankaasi tai valita materiaalit ompelimon valikoimista. Pienten tilojen takia en pysty pitämään suurta valikoimaa mutta hyvien yhteistyökumppaneiden avulla pystyn hankkimaan tarvittavat materiaalit projektiin kuin projektiin. Valikoimista löytyy laadukkaita ja tyylikkäitä mallihenkareita Paguneten tilauskankaista jotka soveltuvat verhoiksi, tyynyiksi ja muuhun sisustukseen. Hyllystä löytyy myös trikookankaita pakalta joita käytän verkkokaupassa olevien tuotteiden valmistukseen sekä muihin tilaustöihin. Myös itse ompelevat voivat ostaa näitä omaan käyttöönsä verkkokaupan puolelta tai tulla asioimaan suoraan ompelimoon. Tarvittaessa myös neuvon sopivan kankaan laatuun ja määrään liittyvissä asioissa niin voit itse hankkia työhön parhaiten soveltuvat materiaalit.

 

Ompelimo on perustettu vuonna 2011 ja siitä saakka olen toiminut päätoimisena yrittäjänä. Vuonna 2012 avautui verkkokauppa.

Aiemmat työpaikat: Eurokangas, Kangaskauppa Sapluuna, Tmi: Tuula Laine (koulu-ja opiskeluaikoina), Leinon Verho

Oli mielessäsi pieni tai isompi ompeluprojekti joka kaipaa toteutusta ota rohkeasti yhteyttä niin ideoidaan yhdessä lisää.

Sini


Asioiminen ompelimossa tapahtuu pääsääntöisesti ajanvarauksella mutta ei haittaa vaikka aukiolojen puitteissa piipahdat ompelimossa. Voit ottaa yhteyttä ennen saapumistasi soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla, whatsapilla tai facebookin kautta.

Näinä aikoina olen varmimmin tavoitettavissa ja paikalla :

  • MA  8.00-15.30
  • TI  8.00-15.30
  • KE 8.00-15.30
  • TO 8.00-15.30
  • PE 8.00-15.30
  • Avoinna myös sopimuksen mukaan

Yhteystiedot:

Ompelimo Kutitus (kotimme pihapiirissä, punaisessa piharakennuksessa)

Sini Kutila, Kiipuntie 153, 31630 MINKIÖ

Whatsapp ja p. 044 5638 131

email: sini(at)kutituspuoti.fi

Etäisyydet:

Forssa 14km ajoaika n. 10-15 min

Humppila 9km ajoaika n. 10 min

Tammela 24km ajoaika n. 24 min

Ypäjä 18km ajoaika n. 24 min

Urjala 36km ajoaika n. 32 min